Lego world åbningstider

LEGO WORLD 2020

LEGO World 2022 byder som tidligere år på vores populære temaer som LEGO City, LEGO Ninjago, LEGO Friends, DUPLO samt masser af helt nye oplevelser.

Velkommen til LEGO® WORLD 2022 | Officiel LEGO® Shop DK

ÅBNINGSTIDER Alle dage fra kl. 10.00-17.00. SOCIALE MEDIER facebook instagram youtube. MAD OG DRIKKE Mad må ikke medbringes på LEGO World, men der vil være …

Glæd dig til endnu flere bygge- og legeoplevelser på LEGO® World 2022! Vi har glædet os til igen at kunne byde jer velkommen indenfor til LEGO World – Fra fredag den 15. til mandag den 18. april er vi klar med større, vildere og sjovere overraskelser end nogensinde før. LEGO World 2022 byder som tidligere år på vores populære temaer som LEGO City, LEGO Ninjago, LEGO Friends, DUPLO samt masser af helt nye oplevelser. I 2022 har vi også en helt ny legekammerat med, som vi glæder os til at fortælle meget mere om! Vær klar! Billetsalget starter i Januar!

LEGO World 2022 – Bellakvarter

Træd inden for i Europas første LEGO® Ferrari byggeattraktion, og byg din helt egen LEGO Ferrari racerbil, og ræs afsted på de vilde forhindringsbaner. Test …

Med rødder i Københavns unikke tilgang til arkitektur, design, livsstil og mad viser Bellakvarter, hvordan et nyt københavnsk kvarter kan spille sammen med et dynamisk, internationalt konferencecenter.

Lego World – Facebook

Lego World

THE LEGO® MOVIE™ World. Godmorgen, mesterbygger! Er du klar til at besøge en SUPER DUPER verden fyldt med sjove farver, former og forlystelser? Så ses vi i …

Begivenhed af BRICK Fan Convention torsdag, februar 16 2017

Nyt, stort DR Ramasjang og Minisjang område på LEGO …

Byg amok: Tusindvis af Lego-klodser indtager … – MigogKBH

Byg amok: Tusindvis af Lego-klodser indtager igen København

Det er efterhånden blevet en tradition, at Bella Center fyldes med Lego-klodser i skolernes vinterferie. I år har de små klodsmajorer og deres legesyge forældre dog måttet vente lidt længere, før de nu igen kan bygge amok i de store haller på Amager.

LEGOLAND® Billund

Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov.

Oplev LEGO® MOVIE™ World i LEGOLAND®

Godmorgen, mesterbygger! Har du hørt om THE LEGO® MOVIE™ World? Emmet, Lucy og alle mesterbyggerne venter på dig.

Bellagroup byder DR velkommen som ny partner på LEGO …

Bellagroup byder DR velkommen som ny partner på LEGO® World 2022 | Bellagroup A/S

Der er garanti for endnu mere leg, læring og kreativitet, når Bellagroup sammen med LEGO, Ramasjang og Minisjang slår dørene op til dette års LEGO World i Bella Center.

Keywords: lego world åbningstider, lego world 2022 åbningstider