Flextrafik kontakt

Kundeinformation | Movia

Du kan også ringe til Movias Kundecenter på 70 26 27 27, eller bruge flextrafik-appen i Google Play eller App Store. Fordele ved at bestille online:.

Bestilling af flextur – Movia

Bestilling af flextur | Movia

Du kan også downloade og bestille din ture med flextrafik-appen. Se hvordan her … Du kan også kontakte Movia på telefon 70 26 27 27. Om Movia.

Flextur | Movia

Kontakt os. Har du brug for at ringe eller skrive til os? Ring til os. Skriv til os. Har du et spørgsmål? Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Kontakt Sydtrafik og Flextrafik

Hvis du anvender skærmlæser, og har udfordringer med at udfylde formularen herunder, er du velkommen til at kontakte os på hverdage fra kl. 9.00 – 12.00 på tlf.

Ring eller skriv til Sydtrafik og Flextrafik. Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe dig.

Kontaktformular – Flextrafik – Midttrafik

Kontaktformular – Flextrafik

Flextrafik er kollektiv trafik på tidspunkter og i områder, der ikke er dækket af almindelig bustrafik. Læs bl.a. om Flexbus, Flextur, Plustur og …

Kontaktformular. Her kan du skrive til Midttrafik, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedr. rejser med Flextrafik.

Flextrafik – Midttrafik

Flextrafik

Kontakt. Hvis du ønsker at bestille en tur med flextrafik eller har du spørgsmål vedr. flextrafik, skal du kontakte dit lokale trafikselskab:.

Flextrafik er kollektiv trafik på tidspunkter og i områder, der ikke er dækket af almindelig bustrafik. Læs bl.a. om Flexbus, Flextur, Plustur og handicapkørsel.

Kontakt – FlexDanmark

Du kan få handicapkørsel med Movia Flextrafik, hvis du er svært bevægelseshæmmet, … Bor du i plejebolig, skal du kontakte personalet på dit plejehjem.

Handicapkørsel (Flextrafik) – Københavns Kommune

Handicapkørsel (Flextrafik) | Københavns Kommunes hjemmeside

På nt.flextrafik.dk eller i appen Flextrafik. Ved at ringe til os på telefon 99 34 11 34. Afbestilling skal ske mindst to timer før det aftalte tidspunkt for …

Du kan få handicapkørsel med Movia Flextrafik, hvis du er svært bevægelseshæmmet, har et omfattende synshandicap, en demensdiagnose eller erhvervet hjerneskade.

Flextur – Nordjyllands Trafikselskab

Flextur

Som bruger af flextrafik vil du typisk blive hentet af en taxi eller en minibus … Hvis du skal til fx læge eller speciallæge, kan du kontakte din kommune, …

Flextrafik – Fynbus.dk

Webmaster tools

Keywords: flextrafik kontakt, movia kontakt, movia flextrafik kontakt, movia kontakt nummer, movia døgn kontakt